Gospa, ki to bere, točno ve katera je in ji še enkrat sporočam, da, če jutri ne dvigne paketka trenutno še moje kupljene bundice pri njej, na ptt, kjer le ta leži že od 6. 10. in gospa trdi, da ni prejela ne bundice ter tudi ne obvestila o dvigu...meni pa na ptt zagotavljajo, da so ga 6.10. napisali in le ta paketek tam leži...jo bom javno objavila s polnim priimkom in imenom, ker očitno ne želi vrniti mojega denarja, ki ga je obljubila nakazati nazaj, takoj, ko paketek prejme in prevzeti bundice, katera je bila prodana z napakami, ki so se prikrivale.
Objavila bom tudi naslov ptt in priimek uradne osebe, ki mi je podatek o resničnosti posredovala.

Tako. gospe...prihaja moj trenutek resnice...DAN 12.10. 2012,


Danes lahko povem le to, da sem bila zjutraj na naši ptt...
Oddala moje- torej pošiljateljevo naročilo za preklic paketka poslan ga. Emgirl..
Enaki čas po faksu poslan zahtevek na ptt Ljubljana...na g. Hanjžek- dostava...s katerim sem tudi kontaktirala.. .tel. 01 47 67 563

Ter uraden račun za 4.35 € plačanega zneska za vračilo pošiljateljevega zahtevka...

Vse urejeno na ptt Šmartno / SG - ga. Barbara Štruc ..Tel. 02 88 50 830



Da ne bo jutri prehudo, ko se paketek vrne ali najkasneje v ponedeljek, ko vsa dokazila poslikam...prosim potrpežljivo počakajte drage gospe.

Podani bodo vsi podatki o gospe Emgirl. ki mi je posredovala dva naslova ter tudi MOJ, ker me ni sram, da sem POŠTENA in poštena je tudi naša ptt in delavci, vsaj z moje strani je bilo do sedaj tako.

Hvala, samo zato, da RESNICA DOBI SVOJO MOČ.

Gospa Emgirl...sem Vam povedala, da z mano ni zobati češenj...

Gospa Elinaelina...bodite poštena...

Gospa Elenah in ostale komentatorke...Vi pa, ko imaste odprt tale album...ne nasedajte TAKOJ, ČE STVARI NE POZNATE DOVOLJ DOBRO.


Hvala.

32 komentarjev

mabaja
11 let nazaj
kaksen nick uporablja? mene je tud ena nafarbala.
Ribi
11 let nazaj
Sporočim jutri, da gospe dam še zadnjo priložnost, ker obljubo držim in vidimo ali bo šla preko ...hvala.
ingipingi
11 let nazaj
kar na dan z podatki ,da se ve kdo je ta hinavka
Ribi
11 let nazaj
Komaj čakate, a ne...no, tudi danes sem ravnokar komentirala z njo in trdi enako...bom sedajle še preverila na njeno ptt, če je slučajno prevzela ali ne, ker imam poznanstvo, kajti tudi to lahko pričakujem, da bo naredila in trdila, da nimam nobenega potrdila, da sem ji poslala...gospod na ptt pa je imel v roki moj oz. njen paketek in mi vse odčital včeraj...se beremo zvečer...lp.
Ribi
11 let nazaj
No, gospe...ker gospa misli, da ima ASA v roki...se moti...poklicala sem zopet na ptt, paketek bo vrnjen meni, ker sem naredila preklic in ne bo prišel več do nje, kajti je bil poslan navadno...ko pa prispe do mene...ga bom poslikala z vračilnim listo vred, tako, da bo gospa videla s kom ima opravka...to je pa preveč... lp ga. EMGIRL
emgirl
11 let nazaj
Kdor želi si lahko vso situacijo prebere točno tukaj: http://www.mojalbum.com/elenah/crna-lista-kupk od druge strani naprej. Nisem edina, ki jo je ga. Ribi tako izigrala, no samo mene nebo tako kot je druge.
Ribi
11 let nazaj
Aha..izigrala...Vi imaste moj denar in nočete bundice prevzeti...no, ja kdo je koga izigral bomo videle, ko paktek dospe do mene in poslikam njeno vsebino...le preberite gospe...lp.
emgirl
11 let nazaj
Kot sem že napisala, pridite v Lj pa bova šla skupaj na pošto po vaš "neviden" paketek. Dalje imate zgodbo navedeno na linku. Imam v življenju bolj pomembne stvari, vam pa je to v veselje. In v vednost drugim nisem prva niti zadnja, samo druge so povrnile denar za vse stroške + kupnino, a artikla nikoli dobile vrnjenega, jaz pa ne bom ena iz med njih žal. Če se okoriščate brez slabe vesti na ta račun, prosto in prešerno naprej.
Ribi
11 let nazaj
Opla. gospa obtožujete, da sem komu kaj dolžna...če prav razumem...dajte pazit kaj govorite...ste skrajno nesramna in širite laži...kdo mi je kdaj vrnil vse stroške in mu nisem vrnila artikla- nobeni uporavbnici tukaj gor...naj se javi tista zopet, ki sem ji kaj dolžna...dajte malo pazit gospa, da Vas osebno ne obiščem...
emgirl
11 let nazaj
No saj se je sama gospa javila na linku. Pa ni edina od dveh sem dobila še email na PS.
Ribi
11 let nazaj
No, gospa..ste zelo pretkana...počakajmo do konca zgodbe.. VSE, ki ste željne resnice počakajte, da paketek prispe do mene nazaj...gospa igra igro na to, da ni sledi za navadnim paketkom...pa se moti...paketek se bo 100 % vrnil na moj naslov.
emgirl
11 let nazaj
Seveda, če ni poslan. Lp
Ribi
11 let nazaj
Z moje strani KONEC...dokler paketek z vsemi ptt datumi in potrdili ne prispe nazaj...hvala.
tasy10
11 let nazaj
jo vidve sta obe ene afne...jest sem danes 1 leto na mojem albumu, in mora biti tu danes dobra volja ne pa da se samo kregate!!!! pejdite v gozd , naberite marele in jih meni prinesete , da jih pojem , če nimaste drugega dela ;))))) kaj če bi odprle novo mapo, samo za dobro voljo , in veliko smeha , ne da samo beremo, kdo je koga nategnilll....mmmmm potem zvečer vse preberem...tele čvekarce ste hude, in kar brez mene čvekate...ajoj ;-)))) lep večer še naprej
12

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

foto

dodana
10. oktober 2012
ogledov
3563

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju