Česa se oklepate?

Koliko stvari se oklepate, koliko stvari stiskate k sebi, koliko stvari krčevito držite, da jih ne izgubite?
Se oklepate preteklosti, stiskate k sebi spomine, krčevito držite osebe? Zakaj, česa se bojite v sedanjosti, zakaj vas je strah prihodnosti? Negotovost, nezaupanje, občutki, da niste vredni, strah ostati sam...

Zadihajte, zaupajte, spustite in se prepustite
Preteklost je preteklost, lepa ali manj lepa, ne oklepajte se je, ker ne morete hkrati živeti v preteklosti in sedanjosti. Bodite hvaležni preteklosti, hvaležni za smeh in solze, za prijetna in težka doživetja, poslovite se in pridite v sedanjost.

Zadihajte, zaupajte, spustite in se prepustite
Spomini so spomini, prijetni in manj prijetni, spomini, ko smo imeli sanje, spomini, ko so bili otroci majhni in so nas potrebovali, spomini prve ljubezni, spomini ko... bodite hvaležni za vsa doživetja, za vse učenje življenja, ne stiskajte k sebi, pospravite jih in pridite v sedanjost.

Zadihajte, zaupajte, spustite in se prepustite
Ljudje v naša življenja prihajajo in odhajajo. Tudi mi v njihova. Ne oklepajte se oseb, ne bojte se, da boste ostali sami, ne bojte se, da jih boste izgubili, ker jih nikoli niste imeli, ne morete posedovati partnerja, otrok, prijateljev... bodite hvaležni za čas, da so vas spustili v svoje življenje, za čas, ki ste ga preživeli z njimi, zato, da so vas izbrali... ne oklepajte se jih, zahvalite se in pridite v sedanjost.

Zadihajte, zaupajte in se prepustite
Pridite v sedanjost, kjer vas čakajo doživetja, čaka vas veselje in smeh, čakajo vas osebe, da jih spustite v svoje življenje. Vse to in še več čaka na vas, zato ne ostajajte v preteklosti, v spominih, ne oklepajte se nečesa, česar nikoli ne morete imeti.

Na vas čaka življenje, danes, tukaj in sedaj...

dodaj komentar

če želiš komentirati, se prijavi ali včlani

priporoči

Vpiši email prijatelja kateremu želiš priporočiti fotografijo. Sporočilo ni obvezno.
prejemnik*
tvoje ime
tvoj email
sporočilo
 
napaka v polju

forum kode

tekstovna povezava na fotografijo


slikovna povezava na fotografijo

© Popcom d.o.o. Vse pravice pridržane.

prijava


napaka v polju